Meteen naar de inhoud

Wat wij doen

Binnen onze organisatie specialiseren wij in de ambulante begeleiding van (jong)volwassenen in de Randstad. We hebben met meerdere gemeenten een raamovereenkomst voor het leveren van zorg in natura. De ambulante hulpverlening binnen onze organisatie is gericht op korte termijn, dat betekent dat hulpzoekenden binnen een vooraf bepaald termijn uitstromen uit de wmo-financiering. Als er sprake is van chronische hulpvraag wordt dit vanuit de wet langdurige zorg (wlz) door de zorgkantoren in Nederland gefinancierd. Omdat de hulpzoekende centraal staat, bekijken wij alle mogelijkheden om de gezondheid en welzijn te bevorderen. De hulpzoekende moet zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. En daar heeft een ieder recht op.

Kwaliteit in de zorg

We werkten al volgens de normen en standaarden zoals vereist is door de huidige wet- en regelgeving in Nederland. En het is fijn om dat ook op papier te hebben die door een erkend geaccrediteerde instelling is getoetst, met als resultaat dat wij de HKZ keurmerk voor ambulante hulpverlening hebben ontvangen. Wij staan ingeschreven in het register van Stichting HKZ, welke hier te vinden is. Voor gemeenten en zorgkantoren is het van belang dat ook wij werken met een kwaliteitskeurmerk van de zorg. Samen maken wij de zorg beter!

Ons belangrijkste bezit: onze collega’s

Ons meest waardevolle bezit zijn onze collega’s. En daar zijn we erg trots op, want zij maken het verschil. Ze zijn onze visitekaartjes met een enorme verantwoordelijkheidsgevoel voor de gezondheid en welzijn van hulpzoekenden. Zij staan klaar voor iedereen die ons nodig heeft.  Wie zich, met ons, achter onze missie wil scharen, kan rekenen op alle mogelijkheden voor opleiding, ontplooiing en carrière. En op een werkomgeving waarin ‘samen’ een sleutelwoord is. Samen dragen we bij aan de kwaliteit van leven van hen die ons nodig hebben. We bespreken alles, echt alles: daarom is de tevredenheidsonderzoek (MTO) onderdeel van ons verbeterproces. Onze collega’s werken als zelfstandige of in loondienst, wat hij of zij het prettigst vindt. Wil je ons team versterken? Neem gerust en vrijblijvend contact op met ons voor de mogelijkheden

GOED OM TE WETEN

DIT ZIJN ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN

DIT ZIJN ONZE KLACHTEN- & GESCHILLENREGELING

DIT ZIJN ONZE PRIVACY- & BEVEILIGINGSREGELING

DIT ZIJN ONZE GEDRAGS- & HUISREGELS

KWALITEIT VAN ONZE ZORGVERLENING

CLIËNTTEVREDENHEIDS-ONDERZOEK (CTO)

MEDEWERKERSTEVREDEN-HEIDSONDERZOEK (MTO)

VOOR ONS WERKEN ALS ONDERAANNEMER